View Single Post
Staro 19.04.2007., 20:51   #68
m4dm4n
Does youer dewg byte?
Moj komp

m4dm4n's Avatar

Datum registracije: May 2006
Lik je bio preposesivan, bio je valjda neki nerd kojeg su svi mlatili jer je bio na nekom fancy faksu, možda su mu zaje*avali starce na poslu,blablabla, i čovjek pukao. Nakon svega, mediji su to jedva dočekali, i koliko god spominju da kao zbog obzirnosti prema roditeljima poginulih neće stavljati snimke,yeah right. Gledajte CNN pola sata, bar 5 puta će se pojaviti. Mediji su ogavni, ja ne bih ni igre ni igrice ni filmove ni muziku blatio, mediji su zaslužni za 90% toga.
Nadalje, nemojte zaboraviti tko je uopće nastanio Ameriku, razbojnici i propalice kojih se Europa jedva čekala riješiti, koji su zatim kupovali robove, te je nastala mržnja jednih prema drugima. Jednostavno su takva nacija. Naravno, ne kažem da je to u svima njima, ali ima ih dosta. Velike države je jako teško imati pod kontrolom, i po meni, ovo i nije neka vijest,stotinjak ljudi pogine na Bliskom istoku od Američke ruke, pa se to ne priča na svakom uglu.