View Single Post
Staro 19.04.2007., 20:21   #40
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
ma to sam i mislio reci, nemam nista protiv toga da se razumije, stovise podrzavam ideju po kojoj drugi trose svoju lovu i onda ja free vidim kako to sve radi i da li se isplati )
ja sam tu skolu prosao davno i vise se ne palim na gluposti. a lekcija ide ovako nekako - citas neki review i vidis da je procesor xxx brzi 3x u necemu od ovog kojeg imas danas. kazes super, prodas sve svoje i kupis to o cemu si citao. sklopis i vidis da je sve isti k kao i prije. benchmark i tebi pokazuje da je kanta brza ali nije to to. ljudi te pitaju sta je i kako je, ipak si danima pricao o tome da kupujes xxx a ti kazes nesto u stilu dobro je, super je ali u glasu ti se vidi da si popusio. kolega je nedavno dao preko 20K za komp. imao je nekih problema (hehehe rekli bi zlobnici, ja sam bio dobar pa mu otisao pokusati pomoc ). i nakon toga sam zakljucio da mi ne treba ni c2d ni 4gb ram-a ni 8800gtx (iako ovo zadnje jos nekako bi primio u kantu ).
zasto? zato sto je kanta ko kanta. radio sam za njom dva sata i nisam primjetio da radim na 20K kn. a ako to ne primjetis zar je zaista onda bilo vrijedno tih para? covjek je imao prije toga dobar stroj, daleko bolji nego ja recimo no pao je pod utjecaj casopisa, foruma, pacijenata koji su potrosli lovu bezveze i sad to ne mogu priznati nego pricaju bajke i vrte superpi da vrate izgubljeni ego
greg SE je offline   Reply With Quote