Citiraj:
Autor buljo
Nisam zaboravio dodat sound controler jer bi onda to mogao navest za svaku ploču, meni nijedna integrirana zvučna nije dobra, ne zadovoljava moje zahtjeve ni najmanje (o problemima istih neću jer ih ima podosta), ma da se dosta problema (čak i svi) riješilo sa novim driverima za zvuk.
Ja sam sa ovom Asusicom zadovoljan, nije mi žao što sam nju uzeo, znam da bi dosta toga moglo bit bolje riješeno ali to više nije slučaj ni sa jednom pločom. 
|
ako tebi niti jedna onboard zvucna ne pase je druga stvar od toga da ti zvucna radi probleme. ne brkati pojmove
sto se tice zvucne vidio jesam nove drivere ali se nisam odlucio ih stavljati. zasto? ne pise sto rjesavaju. doduse win 2k3 bolje podnosi tu zvucnu nego xpi pa ajde kako tako.. ono na xpima sa zvukovima grebanja i cviljenja kad kopiram je bilo previseeee! budem probao pa javim. inace skuzio sam da se to javlja jedino kad kopiras sa il na pata kontroler..
sto se tice ploce naravno da nisam zadovoljan.. ploca je daleko preskupa za ono sto nudi. a kupio sam ovu zato sto su svi govorili da su p5b zakon ploce a meni nije bed skupiti lovu i kupiti skuplje samo da se ne ***em s problemima. mogo sam uzeti neku od gigabaytica za skoro pa pola cijene a imaju sve ko i ova