Citiraj:
Autor buljo
Jedina zamjerka koju ja imam kod P5B je raspored PCI utora, od njih 3 meni je iskoristiv 1, totalno sr*nje.
Svaka ploča ima svojih mušica, neka više neka manje, bez obzira na cijenu, a i teško je nač novu ploču sa LPT portom, i da ima onda hrpu điđa miđa, u pravilu uvijek nešto fali, uvijek je tako, što ploča ima više gluposti na sebi veće su šanse da će imat više problema, bez obzira o kojem se Socketu, čipsetu, proizvođaču radilo.
|
ja imam p5b-e ali vidim da patim od istih problema kao i ti. doduse ti si zaboravio dodati i usrani sound controler, jos gori od usranog pata controler. upravo sam prije dan dva cupao graficku van i skuzio kako je glup sistem zastite graficke unutra (onaj na starim agp plocama je bio bolji, sad neznam jel to do ove ploce ili do pci-e utora)
a kolke sam pare dao za nju trebala je doci sa bj ukljucenim a ***anjem (u mozak)
uglavnome sve sto nema veze s asusom radi dobro (citaj intelove specke)..sve sto je asus radio je govno na ploci (sound,pata,layout).. mislim da ce biti nikad vise asus ...