Citiraj:
Autor Striček
@KnezTame
Ti bi htio odriješiti društvo od svake odgovornosti za njihove akcese ili za akcese pojedinaca koji izlaze iz istog društva te sve svaliti na individualnu razinu.
|
Svatko od nas ima izbor, o covjekovoj snazi, stanju duha, inteligenciji, ovisi kako ce on taj izbor prepoznat, te sto ce odluciti.
Ne volim kad neko za svoje izbore, prebacuje odgovornost na druge, da ok drustvo ima utjecaja, da, ali si ti ta osoba koja bira dal ces napraviti onako kako te drustvo tjera, ili onako kako ti hoces.
Niko ti nikad nie stavio pistolj na glavu i reko da ucinis nesto..
Citiraj:
Autor Striček
izbor zbog prirode ljudskoga duha i psihe je daleko suženiji.
Ako imaš društvo koje potiče pedofiliju imat ćeš i veći broj pedofila.
|
Ti si ocito jedan od onih, koji kad mu se kaze da skoci s mosta, ti ces skociti
ak mene netko potice, da radim nesto sto ne zelim, ili nesto za sto smatram da je lose, ja to necu raditi i tocka.
Citiraj:
Autor Striček
Dovoljno je gledati Barea kako si razbija glavu bocom, Ozziya kako trga glave šišmišima, samoranjavanje Mansona, nasilje i ubijanja na koncertima Black Sabath il kako se već to piše, a da ne spominjem drogu.Što, opet je to izbor pojedinaca i njihovog zdravog promišljanja o životu?
Neću generalizirati, ali činjenica je da u rock toga najviše ima.
Ne znam da se ikada ekipa pošibala u Lisinskom slušajući...Mozarta
|
Ak mislis da bi Bare bio bolji covjek, da je sluso Mozarta, varas se, on je taka kakav je, nema to veze kaj on slusa, pjeva, i sl.
Ovo me je nasmijalo s Ozzyem, znal sam da mogu ocekivat ovakve izjave, naime, ak je covjek odgrizo glavu shishmisu, to garant znaci da je zao.
Iz ovih tvojih komentara zakljucujem da si cital onu glupu knjigu Sotona na rock sceni, iz koje su ovakvi komenatari navedeni
To kaj se necije greshke i postupci pripisuju drustvu, tv-u, filmovima, igrama, knjiga, je samo da se prebaci krivica...
E da ovo s Hitlerom, katastrofa, kaj Hitler je bio poslan od Sotone, da poubija tolke ljude? WTF?
Nda, evo video priznanja glavnog i odgovornog, naime bas mi je zanimljivo, kaj covjek nigdi ne spominje nit filmove, nit igre, vec se poistovjecuje s Isusom, hmmm, mozda bi i Bibliju trebalo zabranit, kad potice ovakve masakre...
http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti...5688_43960.php