View Single Post
Staro 19.04.2007., 10:34   #60
Striček
Write in ©
Moj komp

Striček's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
@KnezTame
Ti bi htio odriješiti društvo od svake odgovornosti za njihove akcese ili za akcese pojedinaca koji izlaze iz istog društva te sve svaliti na individualnu razinu.
Spominješ sotonu...interesantno.
Kako je moguće da jedan čovjek zavede cijeli narod i pokolje 20miliona ljudi s ciljem da osvoje cijeli svijet? Pa što nisu svi individualni, zar je moguće da u tom trenutku nitko nije shvatio da čini zlo?
Koji je duh u tom vremenu prevladavao među njemcima?

" Poanta mojih litanija je, da je zlo uvijek zlo, te da se zlo nie produkt nikakvih igra, nikakvih filmova, nikakvog tv-a, vec je to izbor pojedinca da ucini to sto cini."

Hmm...Zlo nije produkt igara. E tu si upravu! Ali su neke igre produkt zla.
Izbor?
Pa nikad u životu ti nemaš izbor crno-bijelo, već se određene stvari nameću više nego druge kroz duži period. Pogotovo ako su zavodljive, tvoj slobodni izbor zbog prirode ljudskoga duha i psihe je daleko suženiji.
Ako imaš društvo koje potiče pedofiliju imat ćeš i veći broj pedofila.

"Ja sam gledo brdo nasilnih filmova, serija, tv-a, igro brdo igra, slusam metal, koji feebleminded ljudi povezuju s sotonom, te automatski proglasavaju te ljude zlim, a u zivotu nisam mrava zgazil (ok mozda kojeg)."

Pa ne treba čovjek nekoga ubiti da bi se reklo da je on loš.
Inače što se tiče rocka općenito...ima tu svega.
Slušao sam priče jednog ex. rockera i što je sve radio pod utjecajem glazbe...a nije prvi put da to slušam.
Dovoljno je gledati Barea kako si razbija glavu bocom, Ozziya kako trga glave šišmišima, samoranjavanje Mansona, nasilje i ubijanja na koncertima Black Sabath il kako se već to piše, a da ne spominjem drogu.Što, opet je to izbor pojedinaca i njihovog zdravog promišljanja o životu?
Neću generalizirati, ali činjenica je da u rock toga najviše ima.
Ne znam da se ikada ekipa pošibala u Lisinskom slušajući...Mozarta

"Moj izbor je taj, da ne cinim zlo, ponajmanje da ubijam."

Znači ne činiš zlo?
Svaka čast, majstore...da sam znao da imamo i svetaca na ovom forumu...
Striček je offline