Tema: Euro 2012.
View Single Post
Staro 19.04.2007., 00:28   #28
SPLiFF
Premium
Moj komp

SPLiFF's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
ma meni je zao samo zbog par dosta bitnijih stvari od samo EP-a.

1. Ulozilo bi se jako puno novaca u poboljsanje smjestaja,tj dosta hotela bi MORALo imati 5 zvjezdica,a i privatni smjestaj bi se jos dodatno poboljsao.
2. Rejting Hrvatske kao DOMACINA EP-a,znaci jos bi se dodatno sirio glas hrvatske kao nogometne zemlje.
3. PUUUUUUUNO ljudi bi vidjelo turisticko lice Hrvatske i mozda bi se ti ljudi sljedeceg ljeta odlucili ljetovati bas u lijepoj nasoj...
4. Zarada domacih "malih ljudi",trgovaca velikih i malih, davatelja usluga ,znaci prodaja suvenira,hrane i pica,rekvizita itd itd...

Ima jos toga ali ne da mi se nabrajat.... Samo radi toga mi je zao.....
Evo sto ja mislim o tome

1. da, tek onda si ne bi mogao priustiti ljetovanje u nasim hotelima
2. slazem se
3. dojma sam da smo ionako ful popunjeni (pricam o moru), za kontinentalni turizam ionako nemamo ni volje, ni ideje, ni motiviranosti
4. ovo je vjerojatno samo kratkorocno, iako je po meni jedini dobar razlog za EP

ostali bi nam ogromni moderni stadioni koji bi bili "puni" mozda godinu dana, dok je fora. Kasnije bi to splasnilo i ostali bi samo ogromni troskovi odrzavanja, koji se nikako ne mogu isplatiti novcem od karata ili sta vec.

NHF Bruno, jednostavno imam dojam da bi vise izgubili, nego sto bi imali koristi. Takva smo drzava, jbg.
SPLiFF je offline