Ohoho, sad se i krivac javio. E, baš mi je drago. Ma ne znam gdje da počnem... A, bolnica, čuj, da si vidio Mitzeka, ne bi se dobrovoljno javljao sa takvim dječjim prijetnjama, takve poput tebe jede prije doručka, skupa sa rodbinom.
Dakle, ti ovdje govoriš o marketingu,a, gospon marketingaš, jel? Ma kog ti vraga znaš o marketingu? Još si zaostao u vremenu i prostoru sa takvim "kako mali Ivica vidi marketing" shvaćanjem dotičnog? Ajde, što je 4P, što kao marketingaš moraš znat? A usput, u trgovini baš i nema ljutnje, ali naravno, ne i ovoj balkanskoj. Ovo ti govori student ekonomije, 4. godina, smjer trgovina, marketing položio još na drugoj.
Provjera, kažeš? pitaj Elvena, on će te popljuvat do kraja, tu čast prepuštam njemu.
Da, mi smo baš debili koji nekog vraga čitaju, čak i postove bahatog nazovi trgovca, marketingaša, informatičara i elektroničara na ego-tripu, jer ga je netko raskrinkao kakvim se metodama služi.
Da si malo dulje na forumu i čitaš više nego pišeš, 3DMark je odavno ovdje popljuvan, tako da nije upitna (ne)ispravnost tog programa za realan benchmark sustava, već pokvarena igra jednog trgovca. 13k 3DMarka03, da si stavio 8 tisuća, još bi možda i popušili i imali raspravu"kako je to, dovraga, moguće", a ne "jadni pokušaji Autronica".
Možeš biti siguran da si sa ovim svojim bahatim javljanjem odbio svakog potencijalnog kupca u Autronicu, jer onaj koji je još sumnjao kakva ste gamad, sad jasno vidi. I u BUGu ste se obrukali ko mladi majmuni, ali su vas još i pristojno prokomentirali, svaka čast BUGovcima što imaju toliko živaca s vama.
Toliko o vašim namjerama prema kupcu, kad vam nije važno da je on zadovoljan jer je dobio ono što je mislio da dobija, već je samo važno da je istresao pare. Ekipo, u KAPITALIZMU ćete PROPASTI, jer takav balkanizam koji ispoljavate ne vodi nikamo na duge staze.
Samo laješ, nigdje ne vidim postavke, gospodine uvaženi doktore elektrotehnike, marketinga, istraživanja ruda i prodaje magle.

AUTRONIC
edit: Nemam riječi za ovakvo javljanje, a vaše znanje sam vidio kad sam kupovao disk kod vas i pokušali ste mi ga prodati otvorenog, koji je prema tvrdnji jednog prodavača bio na "testiranju", a drugog da je na njega trebalo nalijepiti markicu da je kupljen upravo u Autronicu, pa je zato vrećica otvorena. Na kraju ste mi niti je potrebno lijepiti markicu jer je serijski broj na računu, niti je testiranje bilo testiranje, već izložbeni primjerak. Toliko o profesionalnosti i odnosu prema kupcu. Ako prodate, super, je li? A kad vam klinac koji dođe pitat kako na njegovom 3DMarku (demo) radi tek 6 tisuća, naprema oglašenih 13, onda ćete mu instalirati piratski 3DMark03, i pokazivati prekrasnu sliku u 320x200. FUJ, PREVARANTI, GADITE MI SE!