Citiraj:
Autor greg SE
zamrzavalo ti je vjerovatno zbog proc-a, tako je i meni. no do 2500, barem kod mene, dovoljno je samo malo dici (recimo 1.44) da vi sve bilo stabilno, vjerovatno je i kod tebe isti slucaj. nema smisla drzati vecu voltazu od potrebne.
sto se tice ram-a i to mi je isto upitno. razliciti su proizvodjaci keksa ali moj do 480 na 3/3/3/8 uopce ne treba dodatnu voltazu (testirano u par navrata po 16 sati s vise programa i proc i memorija s tim postavkama i proslo bez greske). tako da je moguce da bi i tebi memorija radila s manje, mislim da to mozes slobodno smanjiti na 2.65 ili cak default. ja drzim na 2.7 ali na 500mhz
|
Aha, dakle ipak je cpu kriv. Budem onda sutra vratio memu na 2.6 i cpu na 1.45 tek toliko da diše.....3dmark mi se smrzao nakon 5 sekundi poslije clockanja, a kada sam dignuo voltaže (rekoh, neki drže ovu memu na 2.8, pa je valjda ok staviti na 2.6) sve je radilo super stabilno (i nfs kojeg sam igrao preko pola sata) pa pretpostavljam da je sve ok. memtest mi se lagano ne da vrtiti