View Single Post
Staro 18.04.2007., 21:44   #304
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor toni101 Pregled postova
Puno hvala morph. Koristio sam html umjesto delphi hex, zato boje nisu bile ispravno prikazane. Inače, ovo si odlično napisao i mnogima će pomoć.

Sad trenutno ne koristim azrael pa me zanima što time gubim osim prikazivanja cd omota. Dali je organizacija pjesama lakša sa azraelom.
I znaš li možda kako dodati kolumnu koja bi prikazivala ekstenziju ako se azrael ne koristi.
Ne gubis nuzno niti prikazivanje cd omota. Treba ti komponenta foo_uie_albumart.dll.
Odes na preferences>>display>>ColumnsUI pa odaberes Layout tab. Tamo mozes podesiti layout po zelji. Pogledaj malo prve strane topica izgled vaseg foobara. Tamo imas sheme layouta i kako to izgleda u praksi uz neki odredjeni *.fcs.
Ne znam na sto tocno mislis pod organizacijom. Meni su ovi novi PanelsUI setupi savrseno pregledni iako se mozda ne cini tako na prvi pogled (Radi se o albumima na kojima su tagovi sredjeni).
Sto se zadnjeg pitanja tice jednostavno pogledaj dio koda za tu kolumnu kad je selektiras u Plalistview>>Columns (tamo ispod popisa kolumni između ostalih imas i opciju New)
morph je offline   Reply With Quote