View Single Post
Staro 11.12.2003., 14:16   #47
Kova77
Registered User

Datum registracije: Dec 2003
Za Kovu

1. Nick koristim jos puno prije nego si ti naučio upisati WWW

2. Da na pametnim i nadasve obrazovanim ljudima kao sto si ti
kojima je pisana rijec u nekom casopisu zakon.

3.Sto se tice bolnice to je za ove pristave klince koji se busaju preko neta, pa nek mi dodu sve to rec u lice (od 9 do 5 sam na poslu)

4. Jadan si ti ako se kuzis bolije od 80% svih prodavaca u Hr. kad ih je 90% zena.
Mama ti je prodavac, ja testiram racunala malo duze od tebe
a da ne govorim da nemoram moliti nekoga za komponente vec imam sva ne raspolaganju pa po tvojoj teoriji "da imas vise proca i ploca vise bi znao" ja sam za tebe doktor nauka sto se tice hardware-a.

A sto se tice mene koji sam slozio to sranje od racunala (hit sajma 2003) morao bi zanati da nigdje nije navedena rezolucija u kojoj sam ja to postigao a da ti imas malo mozga ovu raspravu nebi ni vodio. Marketing je nesto sto ti jos ne svacas jel po tebi je vjerojatno i FIAT PUNTO najsigurniji auto na svjetu (tako su rekli u reklami).

Dragi Kova djete si kreten zelim ti cestit Bozic i sretnu Novu i da dobijes sto vise ploca i proca u novoj godini mozda postanes pametniji.
Cestitke se odnose na sve koji su tako lijepo pisali o meni i za informaciju imamo Barton2500 overcloack na 3200 za jeftine pare (nisam napiso i da rade stabilno).