View Single Post
Staro 11.12.2003., 11:51   #40
dpajur
PC Ekspert

dpajur's Avatar

Datum registracije: Sep 2000
Re: Za budale

Citiraj:
Originally posted by Kova77
Za sve budale na ovom forumu, ako vas zanima koliki je 3d mark na tom kompu kupoite ga i provjerite. Sto se tice vredanja ak ste takve face dodite mi to rec u facu pa da vidimo ko ce onda bit spreman za bolnicu. Taj komp su slagali malo pameniji ljudi od vas koji samo znate citat ovakve gluposti po forumima i u casopisima koje pisu novinari a ne elektronicari i informaticari.
drago dijete, nakon ovakvih ispada uopce nema sumnje tko je spreman za bolnicu. prije odlaska svakako provjeri da li imaju psihijatriski odjel.

ja uopce ne sumnjam da su taj komp slagali naucnici, intelovi inzenjeri i vrhunski nasa-ini strucnjaci, te nekoliko superinteligentnih vanzemaljaca koji su se slucajno nasli u autronicovoj radionici.

ali s druge strane molim te da shvatis kako laici poput nas, informaticari, elektronicari i novinari, nemozemo pojmiti takav genijalan rad i vruhsku strucnost, mi znamo citati samo gluposti.

zato bolje ostavi nama informaticarima gluposti na forumu, a vrhunskim strucnjacima autronicovu radionicu.

Intel Xeon X5550
Asus Rampage II Extreme
6GB Corsair Dominator GT
PowerColor Radeon PCS+ 5870
Samsung PM800 256GB SSD
Samsung F3 EcoDrive 2TB
Seasonic X750
Silverstone TJ-07
Dell U2311H

Cooling:
Thermochill 140.3
Fractal Design 140x3