Pozdrav
Do sad sam samo seruckao po forumu, ali sad je došlo vrijeme i da napokon nešto napravim.
Dakle, došlo je vrijeme da od***em svoj stari 17" crt i napokon počastim svoje oči LCD-om, i to wide.
Pošto sam studoš i SAM kupujem monitor, ciljam na cijenovni rang od 2000-2500 kuna. Preko toga... TEEEEEŠKO. Dakle, namjeravao sam kupiti 19 ili eventualno 20 inča.
Za početak, profiliranje. Više radim nego se igram, i vrlo rijetko (gotovo nikada) ne gledam filmove. Igram se povremeno, nisam HC gamer, ali kad me uzme, onda odigram igru do kraja i ne štedim se. Dakle, tražim neki mainstream monitor sa dobrim, zaokruženim karakteristikama. Ako se igram, ne patim na aa i slična sranja, taklo da ću progutat igru na nižim detaljima, ali me živcira rastegnuta slika.
Gledajući danu tabelu, kao jedini izbor nameću mi se Benq FP92W i Samsung 205BW.
Pa vas molim lijepo, da mi pomognete: ima li koji bolji monitor u tom cijenovnom rangu? Ako ne, kojeg da izaberem?
Kupovina bi se obavila krajem ovog ili početkom sljedećeg mjeseca, pa imam desetak dana da odlučim.
Hvala vam puno, moje vam oči zahvaljuju još više

pozdrav
Shoki