Ma svejedno.
U nekom broju Buga Zli luđak je pokrenuo tu temu i iz nje razvio filozofiju skoro pa kult.
Ne znam zašto bi bilo koga vrijeđalo da netko izgovara "igrice"?
Olimpijske igrice!
Općenito dizanje računalnih igara na neki visoki nivo društveno-kulturološke djelatnosti je notorna glupost!
Onda kad idu iste uspoređivati sa filmom kao umjetničkom pojavom ili pak sportom....smješno
Ovi argumenti tipa "igraju ih i stariji zaposleni, visko rangirani ljudi"...kakav je to argument?
Ja znam jednoga takvog i baš on kulturološki, u polju općeg znanja dosta kaska za ljudima koji su daleko mlađi od njega.
Kada sam vidio ove američke teenage gaming manijake zgadila mi se cijela gamerska generacija. Doslovce tamo ljudi žive za igranje...klinac sa nvidia /UT2004 logom tetovirano na prsima, LAN party po 3 dana...
Dovoljno je biti 10 min na nekom AA serveru i pratiti dijalog igrača.
Odljepite se više od tih ekrana, izložite svoja blijeda lica na sunce, prožvačite maslačak, upoznajte živuće botove

Ufff sad će se netko uvrijediti...
Ali molim vas kako netko može UT nazavti ozbiljnom igrom. To se čudo još uvijek ne povlači sa top 10 najigranijih igara! Meni je muka nakon 5min igranja te gluposti, skoro pa graniči sa epileptičnim napadajima!
Ovo ludilo za WoW...ma siguran sam da bi i mene navuklo, ali baš zato NEĆU igrati.
Trošiti vrijeme na digitalnu imaginaciju, živjeti tamo u nekom virtualnom svijetu, cijeli dan na poslu/školi razmišljati o toj igir i jedva čekati da dođem doma da napravim neki potez...
Osobno tu i tamo poletim na sat vremena sa SU27 (Locko on Flaming Cliffs) u formaciji sa poznatom ekipom i da mi sada netko kaže da igram igricu...big deal.
Na kraju, važan je vaš osobni stav prema takvoj zabavi.
Ako ju shavčate previše ozbiljno i uzvišeno onda naravno da će vas ovakvi izrazi vrijeđati.
Što nekome znači to što netko ima 10000 kilova na UT, 100 honor na AA?
Kako itko ili išta može profitirati od igara/igrica osim izdavača?
Igraj tenis

...pokrenuo si mišiće+dokazano je da sport utječe na razvoj novih moždanih stanica, povećava koncetraciju a da ne govorimo o zdravlju.
Zato predlažem da otvrimo PCekspert nogometnu ligu a može i kriket pa jednom tjedno izložimo naše bijele nožice okrutnosti sunca, trave i prašine.
Vidi se da nisam popio kavu...odo ja u kantinu!