View Single Post
Staro 17.04.2007., 14:23   #12
hmmm
Premium
Moj komp

hmmm's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor E.T. Pregled postova
Imho dx10 graficke se jos neisplate. Sjecam se ljudi koji su imali x1950XTX pa su kupili 8800GTX cim se pojavila u nasim ducanima kao trebat ce za dx10 igre i sl. Eto sad je vec kraj travnja jos nema dx10 igra a cijena iste kartice je pala preko 1000Kn. Po meni tek kad ATI i nVidia izbace cijelu garnituru dx10 kartica na trziste ce se takva kupnja isplatiti. Za to ce vrijeme cijene jos padati a i pojaviti ce se prvi dx10 naslovi. Prvo sto cemo moci testirati je MS Flight simulator X za koji ce uskoro izaci dx10 patch te ce isti biti ukljucen u add on za tu igru koji izlazi negdje u lipnju. Ja si dx10 karticu pikiram negdje na jesen. Do tada ce se stanje iskristalizirati, vidjeti ce se perfomanse u dx10 naslovima te ce isti vec poceti stizati. Ovako kupnja samo za Crysis tamo krajem ljeta il za MS Flight simulator sredinom godine mi bas i ne drzi vodu...
tocno to, high end prosle serije ce te drzati jos podosta vremena. tko je vec kupio 8800 svakim danom gubi pare. to je kao da sa 15 godina kupis auto i onda ga gledas kako trune na kise tri godine dok ne polozis.
hmmm je offline   Reply With Quote