View Single Post
Staro 17.04.2007., 12:13   #38
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
hehe, mislim da sam s Olegom bas imao raspravu oko ove teme na newsima. iako i sam smatram da je pravilno igre ali uz dodatak racunalnih iliti kompjuterskih njegovi argumnti i primjeri u tom clanku su mi bili toliko smijesni i jadni da sam umirao dok sam to citao.
to me podsjetilo zasto ono vise ne citam informaticke casopise osim sto ih prolistam kao slikovnicu uz popodnevnu kavu u kaficu.
e da, osim sto zagovaram termin igre apsolutno sam protiv termina igrice cak i kada se radi o nekim sidescrollerima ili onim glupostima sto dolaze s windowsima. ne mozemo raditi takvu podjelu i onda ocekivati da ce za neki naslov koji mi cijenimo netko neupucen reci igra a ne igrica. uostalom, po cemu bi trud jednog-dva covjeka koji su radili sidescroller 3 mjeseca bio manje vrijedan od truda 100 ljudi? zasto bi njihov produkt bio omalovazavan samo zato sto iza njih ne stoji neki veliki izdavac koji bi financirao ogromnu ekipu?

nego, sve u svemu ovakve rasprave su besmislene (a i ja sam lud kad sam svjestan toga i opet sudjelujem u jednoj ). ukoliko zelite da igrice postanu igre jednostavno sirite glas oko sebe i ispravljajte ljude. ne bi ste vjerovali kako pali. ja vise ne znam nikoga oko sebe tko ce reci igrica dok su prije svi tako pricali, evo cak i male necakinje kazu "nabavi nam neku novu igru"
greg SE je offline   Reply With Quote