View Single Post
Staro 17.04.2007., 12:12   #37
Striček
Write in ©
Moj komp

Striček's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Paske Pregled postova
Striček - eto recimo ja ne volim nogomet. Ne vidim smisao da 20 budala trči za loptom i ako zabiju istu u gol preko 1 budale koja kao neda - su heroji !

Pa di tu ima logike !

Još su plaćeni DEBELO da trčkaraju po livadi .... svašta.

Pa maknite se ekipa sa tih livada i radite nešto korisno - volontirajte za nezbrinutu djecu, pomažite u staraćkom domu, posjetite bake i djedove, sjedite sa roditeljima i posvetite im vremena, nemojte ići na tekmu nego sa ženicom gledajte sapunice ...

Nasilje na terenima ? LOPATA U RUKE I KOPAJ BAGRO NEOBRAZOVANA !

Na kraju krajeva - šport je čista glupost ...

Dakako činjenica da ja nemam realno pojma o sportu me neće niti u jednom trenutku zaustaviti da se pravim kompetentnim da komentiram isti ...

Catch my drift
Super, ne volim ga ni ja previše no opet mi je daleko više logičnije trčanje 90 minuta za lopticom nego sat i pol vremena epilepsije.

Ali ova usporedba sa nezabrinutom djecom i staračkim domom jednostavno ne stoji.
Uostalom, sport je jeftiniji i zdraviji. <-primjeti točku na kraju rečenice
Inače ne treba ti veliko zanje o sportu već samo činjenica da ono traži kretanje za razliku od igrica. Zato su svi kompetentni argumentirati relaciju sport-igre/igrice jer su prednosti i mane potpuno transparentne!

Ništa, odo ja razvijati svoje umječe masovne koljaže pomoću novog UltraBurst2000.
Striček je offline   Reply With Quote