Citiraj:
Autor Paske
Striček - eto recimo ja ne volim nogomet. Ne vidim smisao da 20 budala trči za loptom i ako zabiju istu u gol preko 1 budale koja kao neda - su heroji !
Pa di tu ima logike !
Još su plaćeni DEBELO da trčkaraju po livadi .... svašta.
Pa maknite se ekipa sa tih livada i radite nešto korisno - volontirajte za nezbrinutu djecu, pomažite u staraćkom domu, posjetite bake i djedove, sjedite sa roditeljima i posvetite im vremena, nemojte ići na tekmu nego sa ženicom gledajte sapunice ...
Nasilje na terenima ? LOPATA U RUKE I KOPAJ BAGRO NEOBRAZOVANA !
Na kraju krajeva - šport je čista glupost ...
Dakako činjenica da ja nemam realno pojma o sportu me neće niti u jednom trenutku zaustaviti da se pravim kompetentnim da komentiram isti ...
Catch my drift 
|
Super, ne volim ga ni ja previše no opet mi je daleko više logičnije trčanje 90 minuta za lopticom nego sat i pol vremena epilepsije.
Ali ova usporedba sa nezabrinutom djecom i staračkim domom jednostavno ne stoji.
Uostalom, sport je jeftiniji i zdraviji. <-primjeti točku na kraju rečenice
Inače ne treba ti veliko zanje o sportu već samo činjenica da ono traži kretanje za razliku od igrica. Zato su svi kompetentni argumentirati relaciju sport-igre/igrice jer su prednosti i mane potpuno transparentne!
Ništa, odo ja razvijati svoje umječe masovne koljaže pomoću novog UltraBurst2000.