evo isprobao sam DVDrom u drugom kompu...
na moju zalost ( ili radost, otkrit cu uskoro ) radi sve kako treba...kazem zalost jer da je krepucnuo DVD samo bi kupio novi, ovako mi predstoji zafrkancija s softwareom :-(
e sad, kopajuci po mozgu cini mi se da je sve radilo o.k. donedavno...
a jedino sto sam mjenjao je da sam u isto vrijeme imao instaliran winDVD i PowerDVD...
winDVD sam uklonio i ostavio samo PowerDVD koji sam vec pokusao deinstalirati i ponovo instalirati ,ali to nije pomoglo u uklanjanju problema...
drugo sto mi pada na pamet je foobar2000 ( njega koristim za igranje oko nekakvih diyzvucnika jer ima plagin za aktivu skretnicu gdje mogu postaviti reznu frekvenciju i da mi salje visoke na jedan, srednje na drugi i baseve na treci kanal/izlaz zvucne kartice )
Jucer sam primjetio da mi od svih playera jedino foobar ima probleme s citanjem audio CDa direktno s DVDroma...Gotovo identican s gledanjem DVD filmova, odnosno zvuk mi je distorziran/zbucan...( winamp nema tih problema )
( osim foobara i winampa imam ja tu jos hrpu raznoraznih gluposti koji bi mogli zafrkavati ...)
idem pokusati deinstalirati foobar....
pa ako netko ima kakvu ideju kako elegantnije rijesiti ove probleme ? ( ne znam dali je to s codecima ili ... ) ...samo da nije reinstaliranje windowsa...s tim mi se neda sad gubiti vrijeme :-(((((((((((
.