View Single Post
Staro 10.08.2002., 16:18   #30
numa
I feel devilish today ...

numa's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by greg SE
ti si onako blago - moron
pod broj jedan jebe mi se za doom 3
pod dva, tip nije rekao da nece raditi vec da ce raditi slabije ali to neznaci nista - recimo croteam je za SS govorio kako nece raditi dobro na celerima jer iz nekog razloga guta vise L2 nego sto ga celer ima - i neces vjerovati svima dobro radilo (i meni na celer 400)
pod 3.....zapravo nije ni bitan 3......2 je sve rekao
hmm...
pod jedan: no comment.

pod dva: ti naravno znas bolje od tipova is CroTeama kako radi graficki engine. Jel ti mozda palo na pamet da su u medjuvremenu sredili problem. Ili da mozda tvoj celeron ne daje preformanse kakve bi _mogao_ davati?
Inace - "Radit ce slabije" znaci jako puno ako imas dvije kartice priblizno iste cijene i biras.

A sto se tice dooma 3 - nabroji mi najbolje FPS-ove na trzisu i njihove engine. S jedne strane je Quake a s druge strane je Unreal. Ako UOPCE igras FPS-ove u interesu ti je da ti ta dva engine-a rade OPTIMALNO na tvojoj grafickoj.
IMHO buduci FPSovi ce se bazirati na novom Unreal engine-u i na Doom3 engine-u.
Uopce nije vazno sto ti mislis o Doom3 kao igri, nagledati ces se tog engine-a

pod 3: hmm..nema veze, cini mi se da je pod 2 bilo dovoljno jasno :burn:
Athlon 64 X2 4400+; Gigabyte GA-M57SLI-S4 nForce 570 SLI MBO; 2x1 GB DDR800 AData; Gigabyte 8600GTS Silent; Antec P180; Tagan 380W SuperSilent; 3x120mm FAN; 3x320 GB Seagate 7200.10; Samsung 226BW 22" LCD

Zadnje izmijenjeno od: numa. 10.08.2002. u 16:30.
numa je offline   Reply With Quote