View Single Post
Staro 14.04.2007., 17:22   #19
dubrava
Premium

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor Gladius- Pregled postova
ja ti preporucam da kad zamjenis masku uzmes i crystal jacket (40ak kn) dobro stiti masku a i k750 dobije neki cool izgled.
ovo ti preporucam nikako nemoj uzimat...mobitel ti nece dobit neki cool izgled nego DREK izgled... ta plastika je takva katastrofa, ja uzeo to za k800, a jednom dobio i uz k750 i bacio to odmah, a za k800 mi stoji doma, kad sam kupio nov mobitel mislio sam ajd da ga zastitim,ogrebotine i to, i ankon tjedan dana osjeco sam se ko picka, bilo mi neugodno javit se na mob da netko ne vidi koj to drek plasticni imam na mobitelu... ako ti je stvarno mobitel tako drag i bojis se svake ogrebotine uzmi neki metalni...meni je jos uvijek ko nov, a i rađe bi imao skroz zgreban mob nego bez ogrebotine s ovim cristal caseom na njemu...

dalje, ovo sta je jonny stavio je skidanje maske prednje i zadnje...ta maska se skine bez frke s obicnim nozicem u 30sekundi i ocistis prasinu, dok ako zelis mjenjat kompletnu masku(tj kuciste mobitela), znaci prednju, straznju i središnji dio, onda je to dosta zeznuto, evo ti link http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=870 za kompletno mjenjanje kucista..ali ako ti je sredisnji dio ocuvan preporucujem da njega ostavis jel kao sto vidis ,moras cijeli mob rastavljat u komade i spajat u drugom mobu, frend to radio jednom pa vise nije radio jojstick , neznam zasto jer je jojstick jedina stvar ko ja se ne dira...
uglavnom ako zelis sve mjenjat daj nekom u servisu il nekom ko se kuzi da ti to promjeni za 50kn jer mozes s***at nesto...
dubrava je offline   Reply With Quote