Citiraj:
Autor Bono
@horza ja sam zadnji put radio sa HR providerom 2000te godine i do tada obje firme su bile stabilne i profesionalne. (Croadria i Avalon). Mozda se to sve kasnije razvodnilo neznam ali tada su bili ok.
|
ha croadria je standardno stabilna, al mi nikad nije imala neku bash uslugu... ko Iskon. onak... stabilno, relativno skupo i nikakve điđe. S Avalonom sam isto davno radio i bio je u startu super, onda je totalno ošo u k... i sad je navodno dobar. Sorry, al meni provider smije samo jednom zaj... no seccond chances što se tiče takvih stvari.
Citiraj:
Autor Bono
@atha za Dedicated servere najbolja firma je theplanet.com, dugi niz godina imam servere kod njih i mogu reci samo pozitivne stvari o njima. Jedina zamjerka je mozda cijena evo sad moram nadogradit jos 2gb rama i to kosta 700$.
|
zapravo i ne. ima boljih. al su skuplje. Planet je relativno jeftin. jednokratno 700$ za RAM je ništa, ako uzmete u obzir da bi alternativa bila kakvih 25$ mjesečno (kao nama) i to na kraju ispadne skuplje
Citiraj:
Autor atha
Moze preporuka, te dvije firme koje spominjes?
|
shopcentar i theplanet. suradnja sa shopcentrom mi je malo krenula na krivu nogu, onda smo se dogovorili kak ćemo radit, i sad sve super. preporučam ih svojim klijentima jer znam da će proći sve glatko, a da će usluga biti okej i da neće zatvorit butigu i pobjeć s novcima na kanare

druga je theplanet. fakat su super i onak... kad ima problema, rješavaju se, a ovo njesra kaj smo imali s PCE-om je fakat žešća komplikacija i bilo bi čudo da smo to riješili mirnim putem

inače, škvadra mi preporuča plus.hr ali nemam pojma, iako mi se čine dobri još nisam imao priliku direktno surađivati s njima.
Citiraj:
Autor atha
Kod Totohost cu sigurno uzeti za sestrine apartmane, a za cod2.team (g2top.org) razmisljao prelasku. Trenutno smo kod shopcentra, cijena je bezobrazno velika, a imamo samo 50mb sto je postalo tijesno.
|
jup. al nemreš mi pričat o bezobraznim cijenama za 50MB prostora. lol. odi na neki server za 6$ pa vidi kak ti se izvršava php i mysql, pa ono... nemaš kaj puno izgubit (osim 6$

)