View Single Post
Staro 14.04.2007., 09:24   #48
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Bono Pregled postova
@horza ja sam zadnji put radio sa HR providerom 2000te godine i do tada obje firme su bile stabilne i profesionalne. (Croadria i Avalon). Mozda se to sve kasnije razvodnilo neznam ali tada su bili ok.
ha croadria je standardno stabilna, al mi nikad nije imala neku bash uslugu... ko Iskon. onak... stabilno, relativno skupo i nikakve điđe. S Avalonom sam isto davno radio i bio je u startu super, onda je totalno ošo u k... i sad je navodno dobar. Sorry, al meni provider smije samo jednom zaj... no seccond chances što se tiče takvih stvari.
Citiraj:
Autor Bono Pregled postova
@atha za Dedicated servere najbolja firma je theplanet.com, dugi niz godina imam servere kod njih i mogu reci samo pozitivne stvari o njima. Jedina zamjerka je mozda cijena evo sad moram nadogradit jos 2gb rama i to kosta 700$.
zapravo i ne. ima boljih. al su skuplje. Planet je relativno jeftin. jednokratno 700$ za RAM je ništa, ako uzmete u obzir da bi alternativa bila kakvih 25$ mjesečno (kao nama) i to na kraju ispadne skuplje
Citiraj:
Autor atha Pregled postova
Moze preporuka, te dvije firme koje spominjes?
shopcentar i theplanet. suradnja sa shopcentrom mi je malo krenula na krivu nogu, onda smo se dogovorili kak ćemo radit, i sad sve super. preporučam ih svojim klijentima jer znam da će proći sve glatko, a da će usluga biti okej i da neće zatvorit butigu i pobjeć s novcima na kanare druga je theplanet. fakat su super i onak... kad ima problema, rješavaju se, a ovo njesra kaj smo imali s PCE-om je fakat žešća komplikacija i bilo bi čudo da smo to riješili mirnim putem
inače, škvadra mi preporuča plus.hr ali nemam pojma, iako mi se čine dobri još nisam imao priliku direktno surađivati s njima.
Citiraj:
Autor atha Pregled postova
Kod Totohost cu sigurno uzeti za sestrine apartmane, a za cod2.team (g2top.org) razmisljao prelasku. Trenutno smo kod shopcentra, cijena je bezobrazno velika, a imamo samo 50mb sto je postalo tijesno.
jup. al nemreš mi pričat o bezobraznim cijenama za 50MB prostora. lol. odi na neki server za 6$ pa vidi kak ti se izvršava php i mysql, pa ono... nemaš kaj puno izgubit (osim 6$ )

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline   Reply With Quote