View Single Post
Staro 13.04.2007., 23:40   #52
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
ako nekom moze pomoci, evo ja uzeo 3600+ x2 brisbane i dfi infinity sli am2 (nf4 chip) + patriot ddr800 2x1gb
za sad sam vrlo zadovoljan prelaskom, iako ima par sitnica koje me zivciraju
dojmovi za sad:
proc probao do 2.7ghz za sad, ide bez beda, memorija ide na 950 mhz iz prve ruke (nisam testirao s memtestom nego samo super pi).
ima nekih zezancija s dividerima, ali u principu mema radi i kad je fsb preko 300mhz tako da vjerujem da necu imati problema kao zmaj.
trebutno primemam na 2.4ghz (default napon), a onda cu temeljito korak po korak

nf4 chip se gadno gadno grije (vise nego nf4 na s.939), temp sa zujalicom je konstantno preko 50 stupnjeva. i to mi je u principu zasad jedina zamjerka ploci - tako da slijedeci tjedan ide gore hr-05.
vidjet cemo kako ce se ploca ponasati zajedno s memom kad malo zesce oc-nem sistem. da nije toga ovu bih plocu odmah proglasio najboljom za s. am2.
layout ploce mi je izvrstan, opcija u biosu za memu tolko da glava zaboli.
tolko za sad, necu raditi nikakve review-ove jer sam na dial up-u jos bar dva tjedna tako da mi se neda zafrkavat s tim. kad ispitam stvar do kraja nabacit cu koji ss i par rijeci. ako netko ima pitanja ili ga nekaj zanima slobodno me cimne na pm.

inace, ploca dolazi sa starim biosom iz rujna '06. godine, tako da brisbane jezgru ne prepoznaje bez update-a, ja sam moral posuditi proc da to napravim.
@Vuco, legendo, hvala jos jednom