View Single Post
Staro 13.04.2007., 20:55   #47
Dovla
Premium

Datum registracije: May 2003
Citiraj:
Autor ja.sam.lud Pregled postova
Joj što volim pametnjakoviće... al' kad me već vučeš za jezik.. cijene dedicated (molim samo ljude da više ne spominju riječ "dedicirani", ako ju koriste, jer nisu ni svjesni kako debilno to zvuči) servera u nas također nisu vrijedne spomena.

Neću ni odgovarati dalje.. rekao sam svoje
znam sta je dedicated i shared hosting...imam portal sa cca 15ak tisuca hitova dnevno i jos uvijek mi nije potreban dedicated server, sve skupa je sajt zapravo u rangu PCeksperta....samo imamo hrpu sadrzaja, galerije, mjuzu, forum itd itd...nesto sto zasigurno ne bi povjerio domacoj hosting firmi jer bi me kostalo 3 puta vise...ovako nemam nikavih problema...nije mi ni preskupo niti sam ogranicenih mogucnosti...

prije toga sam hostao kod nekih domacih firmi i nista nije sljakalo kako spada...vecina njih uopce ni ne zeli cpanel instalirat niti nude ikakve dodatne opcije...

support na site5 nemoze bit bolji...svaki put kad sam poslao ticket proslo je tocno 5 minuta do trenutka kada mi je stigao mail u inbox...fakat nebuloze pricate...shvatio bi da netko ima iskustva sa stranim hostingom pa da moze rec...ak su cijene u inozemstvu vece od ovih tu doma ja odma prelazim na domaci hosting, samo mi pokazite taj hosting sajt koji nudi to sto nude strani. placam vam i pivu haha...

evo vama neinformiranima topli savjet...odite ljepo na whreviews.com i procitajte malo recenzije stranih hosting providera...nadite nesto sto vam pase i onda to usporedite s domacom ponudom...kao sto rekoh ranije, imam svakakvog sadrzaja na tom hostingu i nikad problema...ovaj resource usage policy mi ne ogranicava nista sto je bitno za normalno funkcioniranje mog sajta
Dovla je offline   Reply With Quote