Citiraj:
Autor yoke
Vjerujem da bi ovo bila o.k. varijanta...normalno treba ju poslusti, ako je ikako moguce ;-)
visaton radi dobre drajvere za samogradnju i audioepilog kvalitetne kutije samo je problem sto mi izgleda da su ove kutije radjene za druge drajvere ;-) bar po slici...smedji obrub oko drajvera...
pitanje je koliko je autor uspio svladati tu prepreku ;-)
Tako da se ne zaletis pa kazes ali on je utukao 2500Kn na dijelove, a sad prodaje za 1000Kn...kao to je povoljna kupnja...
povoljna je ukoliko to dobro svira ( bar za tih 1000Kn )
ukoliko ne svira, zaglavio si s dva para drajvera i velikom kutijom koja ti nicemu ne sluzi osim kao stalak za cvijece ;-)
diy se tesko prodaje...osim ukoliko nije vrhunski odradjen, ali to je druga prica ;-)
|
Ma ovo su nekoć bili moji zvučnici tako da otprilike znam o čemu pričam...
Sada nemam veze s njima pa mogu pričati i objektivno. Vjerujem da je za ove novce (1000 kn nije fix cijena nap.a.) nemoguće naći bolje zvučnike. Iznenadio bi se da ih počuješ. Sviraju od rocka do klasike. Jedino nije za bas frikove.
Radio mi ih je susjed, prilično vičan tom zanatu.
Ovaj obrub je estetske prirode, ovo su jedini drajveri koji su bili na njima.
Dodaš naknadno kakav CD player ili komp+dac (kako kome paše) i vjerujem da bi ovo većini ljudi na forumu bio "HI-FI for life".
Normalno da sve treba poslušati svojim ušima. Šef post-a ne živi daleko od metropole pa mu to ne bi trebao biti problem.