View Single Post
Staro 13.04.2007., 12:31   #5
Crash009
Banned
Moj komp

Crash009's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
sta god uzmes bit ce ok, no svejedno ne mozes ocekivati chuda od obicnog cd playera, ja sam sebi uzeo JVC KD-G521 za golfa i stavio naprijed 2x10cm obične pioneer zvučnike na kojima sam smanjio bass do kraja, a na zadnju tablu stavio ovalne Mac Audio Premium sa 2x170 rmsa koje taj cd player ne moze tjerati punom snagom, to se najbolje vidi kada prebacim da svira samo jedan mac audio, onda ima puno jachi bass nego kada rade oba, jer cd player ne moze isporuciti dovoljno snage.

Onda sam uzeo od frenda Pyle 4x100W pojachalo i na njih spojio Mac Audio i mali magnatov sub, i mogu rechi da trese dosta dobro, i nema distorzije zvuka.

Nema ti bas puno razlike u tom cijenovnom rangu (600-900kn) u kvaliteti zvuka, tako i da uzmes ta LG neches pogrijesiti, jer manje vise svaki CD player je qurac bez pojachala, makar i nekog loshijeg

Preporucio bi ti da si uzmes neki kvalitetniji prednji system jer ti osim toga fali jedino sub i pojachalo, meni su npr sad ovi Mac Audio viska, jer sam i njima smanjio bass bo kraja, jer sub i ovako dobro trese, kad odvrnem do kraja, jadan golf se cijeli trese, strah me da ne pogubim dijelove negdje, treba ga dampirati

eto toliko.
Crash009 je offline   Reply With Quote