View Single Post
Staro 12.04.2007., 20:40   #37
Dovla
Premium

Datum registracije: May 2003
ja nemogu vjerovat kakve nebuloze ovdje citam...vi ljudi stvarno zivite u 90tima...barem sto se hostinga tice...

zasto nebi uzeo hosting od 50gb sa hrpom prometa, beskonacno mnogo domena i emailova i slicno...pa cjela stvar je u tome da domace hosting kompanije naplacuju 3 puta vise za 10 puta manju ponudu (kolko god da apsurdno zvuci stvarno je tako)...evo pogledajte primjerice www.site5.com tamo ja drzim hosting...imam portal na kojem imam forum, hrpu ljudi sa mail accountovima i parkiranih domena kolko hoces i treba mi vise prostora...ne pada mi na pamet ovim lopovima kod nas davat 3 puta vise para za goli k. od ponude...ali ja bi ovo preporucio nekome tko treba sajt od 100kb...cisto iz principa jer ce platit jeftinije to vani nego kod nas a dobit ce hrpu opcija koje mu mogu uvijek dobro doci...ja vrlo lako mogu nekome za 50-100 kuna godisnje sad hostat bas jedan takav sajt i on ce proc jeftinije nego da uzme neki hrvatski hosting...

i molim vas kakve nebuloze o tome da nemres popunit hosting i da je to marketing...to je isto ko one price kak nije sigurno kupovat s karticom preko amazona

fakat smo od stoljeca sedmog..bog i hrvati
Dovla je offline   Reply With Quote