Imam Cambridge audio D300se cd player godinama i zvuči bolje od svih neprofesionalnih zvučnih kartica i bolje od dvd playera u cijenovnom rangu do cca 2500 kn.
Njihovi uređaji su klasa iznad svih Yamaha, Sony-ja, Pioneera...) i idealan su izbor za ulazak u audiofiliju. Kvaliteta izrade, upotrebljeni dijelovi i završna obrada su u klasi Nad-ovih ili Rotelovih uređaja.
Idealni jeftiniji zvučnici koji se odlično slažu sa njihovim pojačalima su Athene. Tko kupi takav komplet koji košta kao malo bolje "kućno kino" ce baciti u smeće i to kućnoi kino i zvučnu karticu osim ako se neradi o nekoj profi kartici koja košta dosta i neodgovara svakome jer je islkjučivo napravljena za kvalitetu zvuka i uz dosta srece ima emulirani eax 2.0 jer samo Creative ima licencu za pravljenje hardverskog eax-a a sve druge kartice rade emulaciju.
Mislim da je bolje kupiti cd player kao primarni izvor zvuka jer ako ulupa pare u dobrozvučeću zvučnu karticu koja košta cca 1500kn, a gamer je i važan mu je eax opet nije ništa postigao.
Polovne komponente se kupuju isključivo od audiofila jer oni najviše paze, maze i održavaju komponente pa nije cudo da im komponente stare po 10g izgledaju kao nove. Pogotovo ako se radi o onim žestokim audiofilchekima koji nikada nece staviti sprženi cd u player, uvijek vračaju volume potenciometar na nulu itd. .