12.04.2007., 16:36
|
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Autor Zaramoth
Hmm...dakle, ako sam dobro shvatio, ne planira se nikakva kupnja od 15-17K kn vech se samo zheli vidjeti shto bi se moglo slozhiti za tu cifru???
Oukej...mozhda sam to samo ja ali....ima li ovaj thread ikakvog smisla?!?!?
Ma uzmi si kakvu Alienware mashinu sa quad core CPU-om i dvije 8800GTX-ice u SLI-u, pa to sve lijepo stavi u staklenu vitrinu na koju nalijepish plochicu sa textom: "igrachka za ljude koji imaju previshe slobodnog vremena i para na bacanje".
A mogao bi i naplachivati ljudima 100kn za sam pogled na taj izlozhak.
|
taman htio ovo napisati
Citiraj:
Autor McG
Biser, najdi negde prošlomjesečni BUG i imaš tri DFP mašine baš po tvom ukusu. Zberi si jednu, izbaci ono kaj ti ne treba ( Blu-Ray, jedna GTX, itd.) i dobiš ono kaj ti "treba".
EDIT:
@Razer
Nemoj se zamarati i trošiti vreme na slaganje kad znaš i sam da je ovo isključivo DFP orijentirana tema. Ne da ne bu kupil ništ od toga. Nego nije svjestan da se za 15.000 do 17.000 kn bez ikakvih problema složi konfiguracija s 20/22" monitorom i ostalim popratnim komponentama. I još mu ostane za godišnju pretplatu na FHM. Nek si fino autor teme i njemu slični otvore temu pod imenom DFP konfiguracije ili Qrčimo se ovdje, pa nek onda tam slažu imaginarne i videl-sam-na-netu-hoću-i-ja konfiguracije.
|
i ovo
Citiraj:
Autor mrtvi piksl
zaramoth, krivo si shvatio. planiram kupit konfiguraciju, al eventualno ako nešto bude fakat preskupo, neka komponenta, onda ću ju downgradeat.
|
ma lol, i ti stvarno misliš da za 15k kn onda i možeš to sve napraviti...
Citiraj:
Autor Matijac
Pa rekel je i da oče neke highend zvučnike, skener, printer, miš, tipkovnica, neki dobar 22" monitor i još i konfa i da se najti 15k kn.
Periferija
Tipkovnica : Logitech G15 - 608,78kn
Miš: Logitech MX518 - 372,10
Skener: Canon Scanner LIDE 600F - 1.049,00
Zvučnici: Logitech Speakers Z-5500 - 2.499,00
Monitor: Monitor Samsung SM 226BW - 3.149,00
UKUPNO: 7677,88 kn
I ovo kaj je Razer napisal sam stavi E6400 ili E4300 bez jednog diska i bez jedne optike i to je oko 15k kn.
|
ovo što si ti naveo nije nikakav high-end. ni blizu toga.
|
|
|