View Single Post
Staro 11.04.2007., 23:38   #17
Doom
Émile Flournoy
Moj komp

Doom's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
ja sam kućište za k750i uzeo u Crazy shopu. Nisu imali istu boju kao original nego srebrenu.
Plastika nije kvalitetna kao ona na originalnom kućištu ali je svejedno jako kvalitetno napravljeno. Onaj dio koji oko tipkovnice je od brušenog aluminija kao na originalnom kućištu.
Prije toga sam nabavio kućište za 80kn i kvaliteta je bila za -10. U par dana se više izgrebalo nego originalno u 1.5g i doslovno se raspadalo, tako da mislim da se za malo kn može nabaviti dobro zamjensko kućište ali treba biti oprezan kod kupnje.
Sa kućištem dolazi samo chep za konektor od antene i SE okrugi logo na pozadini kućišta. Sve ostale tipke kao i gumeni pokrov za memory sick utor moraš prebaciti sa starog kućišta. Mobitel je pun sitnih dijelova i kabel koji spaja display na maticnu je jako osetljiv tako da bez prakse i seta alata za otvaranje mobiela nemoj sam mijenjati nego radije odnesi u servis. Ako misliš ostaviti srednji dio maske i samo zamijeniti prednji i zadnji dio onda samo trebaš malu religijsku kacavitu i oštar nož.
Doom je offline   Reply With Quote