View Single Post
Staro 11.04.2007., 04:21   #3
gamer
dark seraphim
Moj komp

gamer's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
istina, ali to sam sve i ja rekao u gornjem tekstu.
za s.939 vise ne mozes nigdje nabaviti X2, osim polovni, ali to rulja uopce ne prodaje. tko nema love bas previse, proda stari proc za cca 200-250kn i upikne ovog za 300kn vise.

i da, nisam cuo da je neki venice isao do 3GHz samo tako...pretezito vidim/cujem 2.8GHz. pa eto...sve kaj si rekao stoji...ali opet, ni ja ga nebi kupovao da ne slazem curi konfu, pa moj ide k njoj.

a i dual core procovi nemaju bas neke perspektive jos bar godinu dana dok ne pocnu kreteni programirati kako spada, pa da jos greske isprave u svemu tome itd(hehehe,primjer gf8800) itd itd it...ugl., kuzis kaj ocu reci. svaka cast intelu na conrou ali ja nemam bas 1300kn samo za proc da dobijem neki tamo veci score jer se djeca svadaju ciji proc ide vise.

imam vid na 110%, to je oko 1.44v...tak negdje. i na 3 i na 3.06.
brijem zato jer je gore 2x512mb + 2x1gb...i iskreno nemam pojma kako da to natjeram da radi u 1T! tak radi u u defaultu, pa i sa 3500+.
probal sam mjenjat u biosu ali ne zeli bootat ak promjenim.
trebalo bi isprobavati biose i prckati a meni se to neda, te mi ne treba. nisam oc fanatik. ovo je dobiveno u sat vremena, cisto iz znatizelje.
uskoro mi odlaze ove 2x512 pa cu isprobavati samo sa 2GB. ak mi se bu dalo...

pozz
gamer je offline   Reply With Quote