View Single Post
Staro 11.04.2007., 04:03   #1
gamer
dark seraphim
Moj komp

gamer's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Mr. Diego 4000+ @3.06GHz

Evo slike na 3GHz;
http://img.photobucket.com/albums/v280/cythlon/3GHz.jpg

I evo slike na 3.06GHz;
http://img.photobucket.com/albums/v280/cythlon/3-1.jpg

Na 3.06GHz nije stabilan, nekad oce bootat, nekad nece, pa se prije dizanja win smrzne itd...255x12 je max kaj sam dobio, sa HT x5 ili x4, spusto ja memu i do 300MHz, to je max...na 256MHz je jedanput digao win, poslije vise ni mrc, dakle sve ocekivano. Ali...

Na 3GHz...dize svaki puta, sve radi, izgleda stabilno, ali to je totalna objektiva u zadnjih sat - sat i pol zekanja. Kupih ga danas, pa eto...ne stignem ga opteretiti posteno, to cu sutra, pa javim misljenja.
Ugl., pootvarah sve programe kaj imam instalirane i sve radi, nema rusenja za sada. Igre i sve ostalo "zahtjevno" dolazi sutra.
Konfu mozete vidjeti pod "moj komp", samo kaj su gore jos 2x512MB Kingmaxovog rama, dakle sveukupno 3GB Kingmax rama u dc-u, na 2,5-4-4-7-2T.
Temperatura je cca 41 stupanj, ali kad se zalman "probudio" spustio ju je na 38. To je dakle u idle, sutra stavim temp pod koljazom.

Mozda sam trebao staviti post tamo pod vec otvoreni thread, al' nema veze, ovako ce rulja bolje primjetiti.
Isprika moderatorima, u slucaju da je treba!

Mislim da je ovo prilika za svakoga tko zeli heben OC potencijal za buduce dane a misli ostati na s.939 konfi, a da ima neki venice E3 ili winchestera, pa mu se i isplati neka novija tehnologija za ulozene novce...bar tih 1MB L2 casha vrijedi!
Uzmite u obzir da je najjeftiniji 3000+ 449kn u linksu a 3800+ 573kn u optimumu, dakle najjeftinije cijene, ima i bisera kaj daju 3500+ za 903kn!
Hm...ima i u netri za 2106kn!!! Netko nije updejto par godina cjenik...

Info-gama, ul. V. Holjevca bb, cijena tocno 539.85kn, tray, godinu dana gare.
Pa kome treba neka si upikne, ja nisam pozalio, makar ce to kod mene raditi 99.99% vremena na defaultu. Lucky my Mr. Diego!

LP, Mladen

Uzivajte!
gamer je offline   Reply With Quote