View Single Post
Staro 11.04.2007., 00:06   #17
carloss
Registered User

Datum registracije: Apr 2007
...

Verujte mi, probao sam preko 50 programa za ovu svrhu

Najbolji program za katalogizaciju uopste je where is it po mom misljenju, nazalost ja sam poceo da koristim advanced disc katalog (koji je takodje vrlo dobar) pre where is it-a i mrzelo me je da ponovo ubacujem preko 200 diskova u player da bi ih sredio u where is it.

E, sad samo za filmove definitivno bolje resenje jesu usko specijalizovani programi za to. I ovde sam probao preko 20 programa za tu svrhu. Da ne nabrajam druge, najbolji po meni su All my movies i Movie collector.

All my movies - prednosti : Ubacuje veliku sliku (cover filma), jos bolja stvar - daje screenshot-ove iz filma i to ubacuje takodje u katalog sa Neta. Mana (bar kod mene) - ne dodaje sa Neta podatke o reziseru, scenaristi, studiju...
koristim najnoviju verziju 4.1 (trial mode, jer nisam platio i nisam uspeo da resim taj problem

movie collector - Prednosti: Daje sve podatke o filmu, pregledan, ima mogucnost skidanja podataka sa vise razlicitih sajtova
Mana: Sitna slika, sitan font (ne moze da se poveca)

All my movies je ovako po mom ukusu, samo da vuce sve podatke o filmu sa Interneta kako treba

Inace, najvise podataka o filmu izvlaci Ant movie katalog (koji je i besplatan), ima izbor preko 30 razlicitih sajtova sa kojih se mogu uzeti podaci o filmu
U njemu se dobija i opsiran komentar o filmu, nagrade koje je dobio itd.
Mana mu je sto je opet po meni sitan font, treba da se becim da bih to procitao, i jako sitna slika, pri tom daje samo jednu sliku (front cover) i to je to
carloss je offline   Reply With Quote