Kad sam prvi put probao taj Cd Art Display (prije mozda 6 mjeseci) zadavao mi je poprilicne probleme - od nenormalne instalacije i nenormalnog funkcioniranja pa do poprilicno velike potrosnje memorije (koliko sada trosi?). U svakom slucaju Samurize sa Vinyl pluginom mi se cinio kao puno bolja opcija.
Druga stvar je sto na Amazonu vrlo cesto nema odgovarajucih covera - cak i ako se radi o neegzoticnim izvodjacima i albumima. Uglavnom AlbumArt Downloader mi se pokazao kao odlicno rjesenje - pretrazuje GoogleImage, Discogs, Amazon, Cd Universe...Nije problem naci niti covere vecih rezolucija (sto ovi novi setupi jako dobro iskoristavaju).
U Run Services (u preferences) sam napravio novi service kao path sam stavio:
Citiraj:
"C:\Applications\Multimedia\AlbumArt\albumart.exe" -ar "%artist%" -al "%album%"
|
Kad desnokliknem na pjesmu u foobaru odem na Run i AlbumArt (taj label sam dao serviceu kojeg sam napravio) i automatski trazi cover tog albuma i izvodjaca u AlbumArt Downloaderu.
Jos samo nisam siguran kako odrediti da automatski spremi cover u određenom formatu (a izvedivo je). Inace koristim ovu zadnju verziju koja ne zahtjeva framework 3.0. (mislim da je to Version 0.6 alpha 2).