Citiraj:
Autor MIRZA Đ
ako je tebi 2000 jeftinjava onda si ti neka šminka Frende! Fala puno baš si ispo cool majstore!
|
Gledaj - apsolutno gledano 2.000 kuna mozda jest puno, al to je i dalje jeftin monitor (skuplji je od drugih slicnih samo zbog DVI-ja), na netu gotovo da uopce ne mozes pronaci informacije o njemu, a na jednoj stranici sam procitao da se prodaje samo u Poljskoj i okolnim zemljama - sto ce reci da je model skart, drugorazredna roba koja nece zavrsiti u njemackoj, britaniji i sl., nego u zaostalim zemljama poput Hrvatske. Tak da, mozda si ga ti platio puno, ali si zapravo kupio najnizu klasu monitora. Skoro isto kao sto sam ja Samsunga 226bw platio 3000 kuna. Ja bih sad, da imam pokvarene piksele, trebao poludjeti jer sam tolku lovu dao za monitor? A kupio sam monitor najnize klase?
A glede pokvarenih piksela - kod vecine proizvodjaca uvjeti su ti isti za vecinu modela - znaci, cak i ako kupis duplo skuplji monitor od tvoga, oni ti ga nisu duzni zamijeniti ako nema dovoljan broj neispravnih piksela. Neki modeli imaju manju toleranciju na pokvarene piksele... ***iga, nije posteno, ali stvari su takve kakve jesu.