View Single Post
Staro 10.04.2007., 12:18   #42
jollyb
4K FTW
Moj komp

jollyb's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor Veky.VGW Pregled postova
Nitko nista ne prica o Pioneeru DVR-112...

Trenutno imam 111 i nikako nisam zadovoljan razinom buke koju proizvodi, prije toga sam imao 109 (nisam 100% da li je 109 i bio sam prezadovoljan sto se buke tice). Da li je 112 glasna kao 111 ili je u rangu 109?
na cdfreaks kažu:
We were so impressed by the writing quality of the Pioneer DVR-112 we awarded the drive our CD Freaks "Editors Choice" award...

da opet prozborim o buci koju proizvodi 111d.
došao sam kući i isprobao 111d i benq 1650 zajedno. 1650 limitiran na 8x čitanje, rade tiho, skoro pa nečujno. 111d i dalje glasno šumi na 8x kao i na 16x, to iritira. 1650 je samo glasan kad ide iznad 8x, bilo da snima ili čita. a ta je buka ipak manja nego od pioneera.
1650 već par dana na starom kompu snima samo na 3.9x. ovdje na normalnom kompu opet ista priča - to je bio kraj mojeg strpljenja s benq
ovdje 111d bez problema dođe na 16x, čak i kad sam na netu, firefox x tabova, winamp, miranda.

brat planira uzeti laptop, tako da bih ja uzeo komp i u njega ubacio 111d
poštu sutra benq leti na servis, i pretpostavljam da ću moći birati neki novi snimač. koja kombinacija bi bila ok?
1. 111d bi bio prije svega za snimanje, zbog svoje kvalitete snimanja (buku ću valjda nekako preživjeti, gaddamit)
2. x snimač za skeniranje kvalitete (povremeno), bitno da čita sve živo i po mogućnosti da je tih.
bio bih sretan ako bi oba snimača zajedno imali opcije booktype settinga, čitanja(možda) pisanja dvd ram, lightscribe
snimao bih većinom na hyundai dvde, sa verbatim slojem (tako piše) ili imation ili ove traxdata plave ili zelene dvde (ritek)
1. izbor: lg h12L ali nema skeniranje kvalitete
2. izbor: neki noviji lite-on LH-20A1P (lh-20a1H je lightscribe)
3. nemam pojma što dalje... neki nec,?ad-7170a?
help dečki (kolega igorba )

ako sve dobro prođe, mislim da ću uzeti lh-20a1H u linksu u retail verziji ili lh-20a1P, ovisno kaj budu imali na lageru

Zadnje izmijenjeno od: jollyb. 10.04.2007. u 14:25.
jollyb je offline   Reply With Quote