Pogledajte moj HTPC u sig-u. Hvatam DVB-T u Osijeku. Koristim Vistu x64 (generički driver za Asus-ov tuner puno bolji od Asus-ovog za XP i Vistu), te
Mediaportal software. 720p HD video vrtim bez problema, 1080p zatrzne, tu i tamo, ali imam samo filmove sa manjim protokom, ne znam kako bi bilo sa originalnim HD-DVD ili BR diskovima (doduše, nemam ni drive, naravno, pa trenutno nema veze), odnosno sa filmovima pune kvalitete.
Daljinski sam nekako uglavio (rastrančirao sam receiver, koji inače ide u 3.5" bay, jer nemam isti, pa ga nekako uvalio umjesto card reader-a, koji je ionako rinknuo) i radi OK (čak i palim, te gasim comp na njemu), ali nikako da natjeram play/stop/pause/skip... tipke da rade kad gledam DVD (te funkcije imam kad dozovem menu, dakle izvedivo je s daljinskim, ali nije komotno kako bih ja htio da bude).
Bitna stvar - MPEG2 dekoder je nVidia pure video, i s njim dekodiram i DVB. Razlika između njega i drugih MPEG2 dekodera je ogromna - najbolje se vidi kod brzo skrolirajućeg teksta - sa pure video-om tekst je oštar i čitljiv, dok se sa ostalim dekoderima razmuljava.