Citiraj:
Autor MIRZA Đ
znam stari al ako sam reklamirao sa jednim pikselom i dali mi novi onda znači da postoji caka
|
Ljudi se nisu htjeli vise svadjati s ludjakom (tobom). Zato si ga dobio. Nisu ti ga trebali zamijeniti.
Citiraj:
Autor MIRZA Đ
radi se o 19" lg l1952tq! Svjestan sam poteškoća al kad zamjenski isto al još gore vrisne onda fakat nemam razloga stat do neznam inspektora dofurat ću im interpol k***c svašta!!
|
Nemoj to napraviti jer ces napravit budalu od sebe.
To ne veze s firmom koja prodaje monitore nego s proizvodjacima monitora koji su pizde. Trebali bi se dogovoriti na ovaj nacin - monitor mora biti bez neispravnih piksela, ako ima koji neispravni piksel vratio bi ga i oni bi ga prodali za, sto ja znam, 60-80% cijene - em bi kupci bili zadovoljni, em prodavaci ne bi imali takvih problema. A dokle god ne postoji takvo uredjenje...
Eventualno sto bi ti dolazi u obzir (da je monitor jos uvijek nov, a ne star dva mjeseca) je da skupis jos love, odjes tamo, velis da uopce nisi zadovoljan tim monitorom i da bi doplatio za bolji - pa ces sljedeci put mozda imati vise srece. Mislim da je iz tvog primjera jasno da je rijec o jako losoj seriji LG-jevih monitora. Probaj prodat monitor ak te smeta pa kupi neki pristojniji, kupi ga preko Interneta pa onda imas i zakonsko pravo vratiti robu ako smatras da to nije to.