Upao si u začarni krug i šta misliš do kada će oni tebi mjenjati monitor? Za ovakve stvari ti nije kriv Ve-mil. LG ima toleranciju ako se ne varam 7 mrtvih piksela i to je tako. Treba se s tim pomiriti ili bježati od LG-a.
Ja sam u Ve-Mil-u kupio 205BW i na kraju dobio jedan stuck pixel i ne zamaram se previše s tim jer sam sa samom slikom monitora prezadovoljan. I mogao sam ići tamo pravit se glup, derat na ljude koji mi nisu krivi direktno za to itd.. A uostalom taj monitor je plaćen 2300 pa ne mogu očekivati čudo od monitora. Pozitivna strana tog stuck pixela je što nije na sredini, nalazi se u donjem lijevom kutu i primjeti se samo na crnoj podlozi dok si na 30cm od monitora, prilikom normalnog rada nema teoretske šanse da se primjeti. Napominjem da je to niža klasa monitora.
U svemu tome mi je žao što nisam taj piksel primjetio kada mi je čovjek u dućanu spajao monitor da ga vidimo. Ali eto greške se događaju.
A tebi preostaje ili da se pomiriš sa ta dva piksela ili ponovno živciranje i svađa.