Windsor i Brisbane na istom taktu - iste performanse ili je Windsor malo bolji (1%, nezamjetno). Zbog latencija memorije koje su kod Brisbanea veće.
Teoretski i u praksi bolje se OC-a Brisbane - primjerci su išli do 3Ghz, i tu je svima bio zid što se tiče stabilnosti. Windsor kako koji no 2700Mhz mislim da svaki ide, 2.8-3.0Ghz ćeš morat imati sreće ako želiš takav takt Prime stabilan.
MBO - Asrokica se ne OC-a (ako su ko sve ostale ploče, HTT neće daleko), DFI ide najviše što se tiče HTT-a, ali moraš pogoditi sa kojom memorijom se neće klat. Gigabyte-ica isto tako, FSB ide do 270-280 sto sa nekim procevima daje 2800Mhz ili manje, ovisno koji uzimaš. Biostar nitko nije na forumu ništa napisao o njoj, vani su ploče čisto u redu (i poprilično dobar OC, u DFI stilu).
Memorija - mislim da su ti sve tu negdje, Kingmax bi trebao ići do 900 ako ne i više, a vjerujem da ostale idu tu negdje oko 800Mhz možda malo više.
Moja preporuka? Fučkaš 200-300Mhz, jedino ako se ne baviš benchanjem sistema. X2 3600+, 1GB Kingmaxa i bilo koja ploča osim Asrokice (baš zbog OC-a). Uvijek možeš biti prvi pa uzet Biostara
EDIT:
Onda u uzmi taj x2 3800+, koji god da je najjeftiniji