View Single Post
Staro 10.04.2007., 01:35   #674
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Baš sam isprobao sad, očistio sam components mapu i ostao vi si samo najophodnije da radi Brumal setup. Ali javlja mi neki error pri startu Foobara, ne može naći neku konfiguracijsku datoteku. Ta datoteka prema mom sjećanju nalazi se u XP-u pod Documents & Settings a te mape u Visti nema. Ali to ću probat riješit mi i nije toliki problem.

AVG Free nema za Vistu, Firewalli ne postoje, 0 bodova.

Muku mučim sa Ethernet modemom za ADSL, radi na USB-u ali iz principa neću stavljat na USB.

Zadnji put sam Vistu stavio prije 2.5 mjeseca, ko da se ništ nije promjenilo .

EDIT: Nakon što sam ustanovio da Elcon ADSL2253EU modem nema problema sa pločama drugih proizvođača, krivac je zasigurno morao bit LAN kontroler na mojoj ASRockici. E sad probao sam naći preko Windows Update novije drivere ali ih nema. I sad otišao sam na ASRockovu stranicu i našao beta drivere za LAN od Dual-VSTA ploče, i rekao What a hell i'll give it a try - ako neš zeznem instalirat ću Vistu ponovo. Instalacija normalno prošla, pronalazi mi mrežu bez problema, spajam se na net i upravo pišem ovo.

Ova solucija se može iskristit i za Dual-Sata2 ploču, kasnije sam pogledao na netu još je neko dobio istu ideju kao ja.

Dual-VSTA driver BETA 3.52 for Vista32 link

Zadnje izmijenjeno od: tutix. 10.04.2007. u 02:20.
tutix je offline   Reply With Quote