View Single Post
Staro 09.04.2007., 13:51   #652
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Pretjerujem? Nije loše što neće uč u Win ako je sustav klokan?
BSODovi nisu loši?
Naravno da se nemogu naviknut na to da mi sustav mora bit na defaultu ako želim Vistu, bome na XPu tih problema nisam imao.
Svi živi programi za stabilnost prolaze, još dignem sve voltaže i opet BSODovi, ma daj...

P.S. Nije komp neš extra klokan, proc mi radi na 2.5, ram na 938 4 4 4 10. grafa default..
Ima nas dosta kojima je klokano i Vista radi bez problema, tako da nešto ipak kod tebe ne štima.

Citiraj:
Autor SPLiFF Pregled postova
WOHOOO
evo uspjeo sam, nabrzinu sam sklepao jedan chinch kabel i radi. Znaci IPAK je bio problem u kablu.
I spojio si tamo gdje sam ti rekao? Eto vidiš nekad je dobro čitati manual ili barem pogledati što piše na uređaju (u ovom slučaju adapteru).

Citiraj:
Autor SPLiFF Pregled postova
Jel netko uspjeo pronaci kako da zoomiram sliku na TV-u? Malo je manja nego sto mi TV moze prikazati, a ne nadjem opciju u ovom prokletom novom odvratnom idiotskom cplanelu.
O ovome sam već pisao, fora je u rezoluciji na TV-u. Odi u contol panel (da onaj ružni, odvratni...) i tamo pod Display->Change resolution atributes stavi na TV 720x576. To je zapravo nativna rezolucija TV-a. Pazi u starijim driverima za Vistu nema te opcije, mislim od 100.64 da ima.

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je online   Reply With Quote