Citiraj:
Autor buljo
Pretjerujem? Nije loše što neće uč u Win ako je sustav klokan?
BSODovi nisu loši?
Naravno da se nemogu naviknut na to da mi sustav mora bit na defaultu ako želim Vistu, bome na XPu tih problema nisam imao.
Svi živi programi za stabilnost prolaze, još dignem sve voltaže i opet BSODovi, ma daj...
P.S. Nije komp neš extra klokan, proc mi radi na 2.5, ram na 938 4 4 4 10. grafa default..
|
Ima nas dosta kojima je klokano i Vista radi bez problema, tako da nešto ipak kod tebe ne štima.
Citiraj:
Autor SPLiFF
WOHOOO
evo uspjeo sam, nabrzinu sam sklepao jedan chinch kabel i radi. Znaci IPAK je bio problem u kablu.
|
I spojio si tamo gdje sam ti rekao? Eto vidiš nekad je dobro čitati manual ili barem pogledati što piše na uređaju (u ovom slučaju adapteru).
Citiraj:
Autor SPLiFF
Jel netko uspjeo pronaci kako da zoomiram sliku na TV-u? Malo je manja nego sto mi TV moze prikazati, a ne nadjem opciju u ovom prokletom novom odvratnom idiotskom cplanelu.
|
O ovome sam već pisao, fora je u rezoluciji na TV-u. Odi u contol panel (da onaj ružni, odvratni...) i tamo pod Display->Change resolution atributes stavi na TV 720x576. To je zapravo nativna rezolucija TV-a. Pazi u starijim driverima za Vistu nema te opcije, mislim od 100.64 da ima.