View Single Post
Staro 09.04.2007., 12:16   #16
Dr. Beast
Premium

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor geniusboy Pregled postova
Z-5500 sami po sebi stvaraju prekrasan, kvalitetan te nadasve snažan zvuk i sa onim on-board shitom na matičnoj.... No u kombinaciji sa Audigy 4 ili još bolje X-Fi Extreme Music (gamer, svejedno) poprimaju rušilačke karakteristike i u potpunosti opravdavaju cijenu...

Ovo što će netko tko je imao to kod sebe 2 dana (ili ih čuo negdje drugdje), ili pak netko tko uopće nije imao to kod sebe reći da ne opravdavaju cijenu, to je samo iz ljubomore ili pak zbog krive procjene na osnovu par sati slušanja....

Dakle, kao osoba koja ima te zvučnike pola godine i koja ih stvarno koristi do maximuma ( , kuća često prazna a i susjeda nema tak često) mogu reći da su to jedni od najboljih zvučnika za kompjutor (dakle, ne Hi-Fi) i definitivno preporučam kombinaciju sa X-Fi Extreme Music ili barem Audigy 4 (šteta ih imati on-board)....

Da ti još bolje dočaram sliku, uskoro ću morati mijenjati monitor i to zato što mi je sub sve raz****. Na full snazi, slika na CRT monitoru skaće 2cm gore dolje i sad mi se mrda kad otvaram prozore i sl., a da ne govorim da se u njemu nešto opako trese...

Dakle, Z-5500 definitivno, i ne znam što uopće čekaš....
Ja nisam nigdje rekao da oni nisu dobri računalni zvučnici. Nakon par dana slušanja itekako se može dobiti zvučna slika i nisam ljubomoran jer sam ih mogao kupiti, ali ipak nisam, i nije mi žao. Ne želim se opet prepucavati Logitech <-> Hi-fi, ali ako mu je primarno napucavanje igara i gledanje filmova onda su dobri, ali za slušanje glazbe, čemu meni služe, mogu se sakriti iza Diamonda 9.1. Ipak, na njemu je da odluči. Ja sam samo dao svoj osvrt na te zvučnike i ponudio mu alternativu za istu svotu novaca.
Dr. Beast je offline   Reply With Quote