Evo jedne igre koje niste nabrojali a koja zaslužuje 20 od 10, a to je: Silent Hill.Definitivno najbolji survival horror na PC - u.
Moja preporuka za gejmanje:
Društvo + Gajba omiljenog pića + Unreal Torunament, Generals, Quake 3, Warcraft 3 + neka dobra cura za nagradu.
Ma najbolje je ubijat vrijeme u igraonici.Istina da se plaća, ali tako se doma nećeš zabavit.
Wormsi 3D su po meni jedna od najzabavnijih igara sada, samo se moraš priviknut na kontrole.Novi Need For Speed je totalno zakon, a o Call Of Duty- u da ne pričam.Fifu 2004 igram otkad je izašla.Ma koju god da igru uzmeš nećeš pogriješit.
Evo sad će i Božić, pa će još puuuuno igara izać, ali nažalost tko bi skupio vremena da sve to odigra.Uzmite godišnji s posla, isplatit će vam se.
PS. XIII je dobra igra iako su malo zajebali nešto jer je namijenjena za PS2.Igrao sam i Judge Dredd vs. Death i to je isto ok igra.
PPS.Za one smirene sa živcima - definitivno Patrician 3.
Rise Of Nations još uvijek kick ass ali ju još samo igram u multiplayeru.
Maxa 2 mi je žao obrisat s kompa pa ga koji put pokrenem samo da se malo bacam po levelima i napunim gadove olovom.
V Rally 3 sam igrao i moram reći da je igra odlično vizualno napravljena, ali nije ni do koljena kralju Colinu.
Ma ono glavno što sam ovim postom htjeo reći je da su sve igre ultrazabavne(naravno ima iznimaka) u multiplayeru.Zato pare u džep, gajbu u auto i trkom do obližnje igraonice.Preporuka je da idete jako kasno da se ne gurate s slinavcima od 12 godina.
Joj skoro sam zaboravio spomenut jednu legendu koju morate igrat: Pro Evolution Soccer 3.Fenomenalan nogomet na kompu koji je po meni možda i bolji od FIFE.
Uživajte u gejmanju!!!