View Single Post
Staro 09.04.2007., 11:22   #644
SPLiFF
Premium
Moj komp

SPLiFF's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
I meni radi, istina video clone više nije podržan u Visti. Kabel je vlastite izrade, kompozitni.
pretpostavljam da je to chinch kabel? Ako nije ispravi me. Ja na grafi imam na onom "adapteru" s-video i 3 chincha u boji - to je valjda za hdtv? Trenutno mi je spojeno na s-video, ali kabel konvertira s-video u chinch zuti. Taj kabel sam dobio jos kad ikad uz neku grafu. A na onom forumu pise da trebam imati ili pravi chinch kabel ili pravi s-video. A htjeo bi bit siguran prije nego pljunem lovu bezveze za s-video kabel. I jos pise, da ako je spojeno grafa -> AV reciver -> TV, nece radit. Onda sam probao spojit direktno sa TV-om i isto je.

Citiraj:
Autor Bugger Pregled postova
@spliff: ako imaš daljinac onda je to vjerojatno Expert verzija kartice, baci koju slikicu da mi vidimo
hocu, kad se natjeram otvorit komp Karticu sam kupio od Quake2, a njega vise nema A kutiju sam iskoristio za slanje stare grafe. Iako mislim da nije expert, jer koliko sam shvatio (osjetio) nema hardversko enkodiranje u mpeg2 ili sto vec, nego jede procesor.

Eto bas kad sam pomislio da sam jedan od rijetkih ovdje kojima Vista radi kak treba, onda se ovo dogodi

EDIT:

Citiraj:
Autor crn Pregled postova
ma obični s-video kabel iz peveca (15m) tako da IMO nema to veze sa kabelom prije će bit da ti driveri nisu 'sjeli' kako treba...
nisam ni znao da je to tako jeftino. Ali ponavljam, ja nemam s-video klasicni, nego na jednom kraju je s-video (u grafu), a na drugom chinch (TV). Nista, probat cu stavit ciste drivere pa javim.
SPLiFF je offline   Reply With Quote