Citiraj:
Autor LAcy
I meni radi, istina video clone više nije podržan u Visti. Kabel je vlastite izrade, kompozitni.
|
pretpostavljam da je to chinch kabel? Ako nije ispravi me. Ja na grafi imam na onom "adapteru" s-video i 3 chincha u boji - to je valjda za hdtv? Trenutno mi je spojeno na s-video, ali kabel konvertira s-video u chinch zuti. Taj kabel sam dobio jos kad ikad uz neku grafu. A na onom forumu pise da trebam imati ili pravi chinch kabel ili pravi s-video. A htjeo bi bit siguran prije nego pljunem lovu bezveze za s-video kabel. I jos pise, da ako je spojeno grafa -> AV reciver -> TV, nece radit. Onda sam probao spojit direktno sa TV-om i isto je.
Citiraj:
Autor Bugger
@spliff: ako imaš daljinac onda je to vjerojatno Expert verzija kartice, baci koju slikicu da mi vidimo
|
hocu, kad se natjeram otvorit komp

Karticu sam kupio od Quake2, a njega vise nema

A kutiju sam iskoristio za slanje stare grafe. Iako mislim da nije expert, jer koliko sam shvatio (osjetio) nema hardversko enkodiranje u mpeg2 ili sto vec, nego jede procesor.
Eto bas kad sam pomislio da sam jedan od rijetkih ovdje kojima Vista radi kak treba, onda se ovo dogodi
EDIT:
Citiraj:
Autor crn
ma obični s-video kabel iz peveca (15m) tako da IMO nema to veze sa kabelom prije će bit da ti driveri nisu 'sjeli' kako treba...
|
nisam ni znao da je to tako jeftino. Ali ponavljam, ja nemam s-video klasicni, nego na jednom kraju je s-video (u grafu), a na drugom chinch (TV). Nista, probat cu stavit ciste drivere pa javim.