View Single Post
Staro 09.04.2007., 11:08   #3
Dux2
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Apr 2007
TT Armor jr

Ja imam Jr-a oko godinu dana, i.... pa ima i dobrih i loših strana. Aluminijsko je, čelično je bolje - crno, tako da je iznimno krhko, kad se natrpa komponentama one budu teže od samog kućišta, pa kad ga podigneš izgleda ko da će se raspast'. Lagano je al je hlađenje mrak, dva 120 mm ventilatora rade ko blesavi, pogotovo kad imaš potenciometar. Ima i mjesto za 90mm na stranici, al to ni u ludilu ne stavljalj jel jadna aluminijska stranica vibrira ko blesava. Ugradnja floppya traži živce ko sajle, i skoro je pa nemoguća. Kavez za hard diskove je sjajan, i ako imaš SATA diskove jedva se čuju. Maska je palstična i krhka ko koneske igračke. Bočna stranica mi je jednom papa na pod i odma se izdeformirala, dako da sam ju kombinirkama ispravljo. Nožice za kućište su super i dobro drže. Ako imaš više od jednog hard diska, ja imam 3, a imao sam i 4, oni su postavljeni bočno, pa kad rade svi skupa proizvode čudni bočni okret tako da cijelo kućište proizvodi lateralni pokret ko da se hoće zavrtit u smjeru vrtnje diskova. Dao bi mu 7 od 10. Za 800 kn se isplati. Sexy je, al bolje za 200 - 300 kn više uzvi big Armor.
Dux2 je offline