Citiraj:
Autor panisher20
imam z5500,stari kaj da ti kazem nek da zabijes sve slike na zidu sa cavlima, ucvrstis vrata, pojacas stol za komp i rasfrljis z5500 i uzivas u mocnom zvuku kaj stvaraju, kakve komponente i linije, inace imam creative extigy zvucnu
|
@AuX: ako ti treba za gledanje filmova i igranje onda su odlični, iako ih ja nikada ne bih kupio jer mislim da ne vrijede toliko, that's only my opinion. Imao sam zvučnike od onih plastičnjaka, od 30-ak Kn, pa svakakve modele Creativea i Logitecha, čak sam imao na posudbi i te famozne Z-5500, ali me nisu previše oduševili, to govorim za slušanje glazbe (jer mi za 99.99% slučajeva za to služe zvučnici). Kada sam nabavio ove zvučnike iz siga tek sam onda vidio, čuo, kako loše zvuči zvuk iz tih komjuterskih plastičnjaka. Još da umjesto receivera ubodem neko stereo pojačalo

I sa ovim što sada imam puuuno sam zadovoljniji nego sa zvukom iz Logija ili bilo kojih drugih komjuterskih zvučnika. Logitech je jedino jači u basevima, ali i to se da srediti s nekim subom, a cijena komponenti bi bila isto kao da uzmemš nove Z-5500 i Audigy 4 jedino što onda dobivaš samo stereo i par svjetlosnih godina kvalitetniji zvuk