Tema: film Titanic
View Single Post
Staro 08.04.2007., 19:11   #57
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Beren Pregled postova
Ha gle, da su išli vjerno knjigu prenosit, mislim da bi onda svaki nastavak gospodara trebao trajati cca 8-12 sati, a ni tada ne bi sve "vjerno" prikazali.
znam zato sam i rekao da su ga donekle dobro prenjeli na platno. I da inace mi nije sjeo lotr i to je to .

Citiraj:
Autor flare Pregled postova
@ codiac: koje nelogicnosti si nasao u fllmu na koje ti se plakalo?

a sto se tice titanica...ne razumijem ovu recenicu...citat: "Makar bila limunada od filma sto se tice scena glume i svega ostaloga na zavidnom nivou je. "

kako je na zavidnom nivou ako je limunada i gluma nije dobra?

sto se celine dion tice...to je cisto stvar glazbenog ukusa...meni se recimo na njene pjesme i na takvu vrstu glazbe opcenito...
pa prvo pauk (nemrem se sjetiti imena jer me glava rastura nevjerovatno) od kojega je bjezao frodo i kojeg se bojao sam sauron ispadne da je onak paukic od metar i pol... ono daj me nemoj klati. nadalje ima jaaaako puno bitnih djelova koji su po meni trebali staviti u film (je da bi film trajao dost duze al ***iga ak vec idete stavljati jednu od jako kompleksnih knjiga u film onda nek se potrude)

Sto se tice citata limunada (ljubic film u kojem djevojcice namoce sjedala u kinu kad ga gledaju) gluma (gluma glavnih likova u ovome slucaju cate i lea) i scene snimanja i tak to mi je bilo dobro. mozda nisam dobro zarez stavio pa je ispalo nerazumljivo.
Kao sto rekoh cuo sam dosta pjevacica tipa Sarah Brightman, katie melua, Kate Bush, Enya itd ali meni celine ima najljepsi glas ima tko da ga to smeta moze se javiti na pm da mu objasnim sto mi puca za njegovo misljenje .

Citiraj:
Autor horza Pregled postova
potpisujem drugim riječima toliko si zabrijo da smatraš da ti je film nedobar, al samo zato što ima neke veze s LOTR-om ti geekovština ne dozvoljava da to kažeš kuuuul drugim riječima, još nisi čuo.. ovak iz vedra neba... Jonnu Newsom? Emilianu Torrini?
IMHO, nekoliko stepenica iznad titanica hmmm... za zabrijolce možda ne, al sumnjam da bi itko bio zadovoljan sa vjerno prenešenom knjigom na platnu
e sada nisam te skuzio ak mislis da je meni film nedobar, nije istina ok mi je film samo sto mi nije nikakvo remek djelo ili slicno. sto se tice geekovstine pa zar bi bio na ovome forumu i govorio da mi je matrix najbolji film da se bojim takve klasifikacije?

drugim rijecima nisam cuo jonnu al veceras cu ju poslusati ergo nisam ja isao braniti titanic jer u njemu pjeva celine vec film uopce nije lose napravljen kada bi ga se objektivno gledalo. a i ide mi na zivce sto svi su macho veliki brijaci pa da vidim tko ce se prepoznati u postu

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline