Tema: film Titanic
View Single Post
Staro 08.04.2007., 18:15   #53
flare
mrzi zimu

flare's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
citiram: "da je 'Lord of the rings' zaista takvo remek djelo, kakvim ga neki zatucani heroji Azerotha pokusavaju prikazati, ne mislite li da bi do tada barem dobio jednog Oscara?"

hm...bas me zanima na koga se ovo odnosi? ...no, nvm that...

...uglavnom...tutix ...

...smetaju me ljudi koji si daju za pravo da omalovažavaju i ponižavaju druge...a ti si mat to upravo napravio svojim postovima...koji se btw užasno tesko čitaju jer nemaju odlomaka i svuda pišeš ć...a jedan "načitani kritičar" kao ti bi ipak trebao znati gramatiku, kol'ko tolko...

knjiga je uvijek bolja od filma...uvijek, jer knjiga dopušta bolju razradu likova, teme i slično...no, ako uzmemo u obzir da je trebalo preko tisuću stranica pretočiti u 9 sati, mislim da je Jackson napravio dobar posao...

...ja osobno ne vidim "plitke" likove i film bez radnje...štoviše, mislim da je npr smeagol prikazan izuzetno dobro i da se bas na filmu vidi koliko je on tragican lik...

...ja bih mogla isto nadugačko i naširoko razglabati o tome zašto mislim da je LOTR dobro napravljen, ali mislim da nema potrebe za tim..

...jer kao što su dečki prije rekli...ovdje se raspravljalo čisto o osobnom izboru i o tome kako se nekome svidio neki film...ukusi su različiti...i nitko nije vrijeđao ove druge...dok se ti nisi pojavio...

flare je offline