Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Autor mat
No, o cemu se tu radi. radi se o trosatnom spektaklu po istinitoj prici o (tada) najvecem brodu ikad sagradenom.
|
Je ziher, da postoji i onaj dijamant (dragi kameni - srce oceana kak već) - koji joj je slučajno nakraju ispo u vodu... daj molim te.
Ili kada priprosti dečko sa sela zna sve zakone fizike, i ostane živ nakon što ih najveći brod skoro usisa u dubinu Atlantskog oceana.
Jel znaš iz koje luke zaplovio brod? Guglit pa češ vidjet. Zanimljivo ni Kate ni mali DiCapro nemaju ***eni britanski naglasak.
Ima još tih bisera neću dalje.
Citiraj:
Osim vizualnog dijela, usputni dijalozi takoder daju poprilicno kvalitetan opis vremena u kojem se radnja odvija. mozete primjetiti vise puta kako se prica o 'Velikoj Americi', 'nekom Picassu' i novom umjetniku 'Monetu'. osim navedenog, jako je lijepo prikazan i ondašnji odnos staleža. sirotinjska klasa, bogati i radnici u strojarnici su specificificirani do zadnjeg detalja.
|
Da u jednoj sceni možda ali s ovim dijelom se slažem. Da je možda isprepleo priče raznih klasa umjesto što je ubacio dvoje napaljenih mladih ljudi, film bi možda ispao dobro.
Citiraj:
Leonarda, nazalost, akademija jos uvijek ne shvaca ozbiljno.
|
I bolje da ostane tako.
Citiraj:
uopce cijela koncepcija koju mutavac Peter Jackson isfurava, daje dojam da slusam kazetu u kojoj mi monotonim glasom troje pripovjedaca cita knjigu. naime, osim sto se komplet od sva 3 djela, ne sastoji od nicega drugog nego od sirovih, najglavnijih, cinjenica i stroge putanje kroz pricu, koja je opet napominjem, ***acki osakacena, film u niti jednom trenutku ne govori gledatelju sto se tu zapravo dogada. aha, dakle Gandalf je cool, jadni Frodo ima tezak zadatak, sad oni hodaju, pa ih love, pa onda malo ratuju, ovaj je izdajica, aragorn pati a cate blanchett je za drkicu prije spavanja. i to je sve sto publika zna u skoro 10 sati filma. to, nije film. to je film sa jako puno efekata, sminke, losih glumaca i jadnim redateljem. sve to ga cini idiotarijom koja samo uz miljardu dolara moze uspjeti
|
Po ovom vidim da se tebi ne sviđa ni knjiga jer ti je sama priča glupa, sve u svemu izgleda da si malo premlad bio ako si knjigu čitao sa 10 godina. Možda si sad to prerastao pa ti je film glup, tko zna.
Citiraj:
tako i vi, nemojte se pravit pametni na podrucju na kojem nista neznate, a ocito je da nema jednog covjeka koji zna ista o filmu u ovoj temi.
|
A jel, hmm zanimljivo, o čem ja ono pričam, aha Titanic najlošiji film u povijesti kinematografije. Sad sam se sjetio.
Citiraj:
znate da je Leonardo peder a 50% vas ima 15 godina i ni nezna jos da ga ustvari voli u guzu. navodno da ta spoznaja dode kasnije.
|
pf nitko nije rekao da je Leonardo derpe kuiš buraz, možda si ti došao do te spoznaje preko Titanica. Jel ona Kate nije neka preveć ljepotica, ostaje ti onda samo Leo kuiš ono lega.
Citiraj:
zato pognite glavu i nemojte se pravit pametni jer samo dizete tlak ljudima poput mene koji su proveli zivot uz film i te stvari im ipak znace neki ****c u zivotu, a ne moze se reci da ni neznaju nista o tome.
|
Ne mogu vjerovat, valjaš ga za nepovjerovat. Ako ti prikriveni pederčići od 15 godina dižu tlak, a onda bi bilo bolje da si provodio vrijeme s nekom ženskom nego sa filmovima i Leačem. Jel ja osjećam da nas ti vrijeđaš, gle filmovi ti se onak backup-aju na DVD-e, e a ne na USB diskove od 200GB kuiš.
NHF, Sretan Uskrs
Citiraj:
Autor horza
mat, ti si totalno fulo poantu i mislim da kužim zašto ti se film ne sviđa. naime, nije cate blanchet za drkicu prije spavanja, nego lyv tyler. pokušaj ga pogledati iz te perspektive i vidjet ćeš da je odličan.
|
 To je to što se traži, horza je skužio čem je stvar.
Zadnje izmijenjeno od: tutix. 08.04.2007. u 18:08.
|