Evo jedan mod kučišta koje je teški šrot, a pošto je već i završio skoro u kanti za smeće, ipak sam odlušio mu podariti novi život i to doslovno na brzaka....naime, možda bi to i lijepše izgledalo da ima neki plexi, ali to mi je opet bio veliki trošak...
E da i pošto je sve bilo brzo nisam slikao proces "modanja" a i nemam sliku kušišta prije preoblikovanja, ali ima ova jadna slikica da vidite o čemu se tu radi:
A sada izgleda ovako:
E da, naprijed je stavljena ona mreža za komarce, ali plastična, sve je obojano crnim mat sprejem, i kasnije onako iz daljine poprskano s crvenim, tako da se boja lagano presijava iz crne u crvenu ovisno o kutu gledanja...što se tiće znaka koji je crvene boje, to je Fatal1ty znak i tko stavljen je samo zato što mi dobro izgleda i jer paše u crvenoj boji, nikakav drugi razlog ne postoji...na slici vidite kako je složeno paljenje i gašenje i gdje su ledice za hdd i power...
I to je više manje to...nisam ga slikao iznutra, cijela unutrašnjost je obojana u crno...uglavnom, još ne znam što ću s njim, ali polako skupljam neke komponente, pa će ošito tu bit još jedan komp...najvjerovatnije moj omiljeni socket 478, je*iga, slab sam na njega